Home » Blog » Be my Valentine

Be my Valentine

Gepubliceerd op 10 februari 2021 om 19:41

De wekker gaat, je wordt wakker. 
Je hoort het meteen, de kinderen zijn ook al wakker. Dat wordt niet even rustig opstarten. 
De ochtenden zijn druk. Kinderen moeten naar school, je moet zelf werken. De kinderen willen misschien nog hulp met wassen en aankleden. Lunchpakketten moeten gemaakt. Kortom spitsuur

Terwijl je bij de kledingkast staat, gaat het hele dagelijkse ritueel door je hoofd en dan bedenk je: Wat moet ik vandaag weer aan! De kast is een beetje te vol aan het raken en moet nodig eens uitgemest worden.

Dit is typisch zo’n gevalletje van, als het echt te veel wordt doen we het in een keer en gooien we het liefste zoveel mogelijk weg. Ken je dat? 

Ken je het ook, dat als je op zo'n moment bezig bent, je dingen vindt die niet of nauwelijks gedragen zijn? 

Ik wil graag met jou schoon schip maken en in je kledingkast een overzichtelijke ruimte in je huis creëren. Een plek waarin jij in één oogopslag kan zien wat je hebt en waar jij in de ochtend rustig maar effectief de kleding kan kiezen die jij echt wil dragen.

Een keer opruimen dat lukt je misschien zelf nog wel, dus wil ik ook samen met jou nadenken over een manier hoe je dit in de toekomst, met zo weinig mogelijk moeite bij kan houden. En het mooie is, dat dit dan meestal ook gewoon voor het hele gezin gebruikt kan worden. Zo kan iedereen de positieve effecten van opruimen zelfs in de kledingkast ervaren!

In de week van 13 t/m 19 februari, heb ik tijd gereserveerd om mensen online te helpen met het reorganiseren van de kledingkast.

Dit wil ik doen via zoom of teams.

En hier komt het, je krijgt hiervoor 2 uur van mijn tijd geheel gratis!

Dus klinkt het jou als muziek in de oren om met een opruimcoach weer rust in je kast te krijgen. Neem dan contact met me op via het contactformulier op deze website. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.