Home » Over Liesbeth

Over Liesbeth

Mijn naam is Liesbeth Geertman, 46 jaar, partner van een leuke vent, dochter én moeder van 3 kinderen. Creatieveling, avonturier, hobby broodbakster, liever iets wel proberen en mislukken dan nooit proberen en spijt. Systeemjunkie met als roeping: zoveel mogelijk mensen helpen een leven te leiden zonder chaos.

15 Jaar lang werkte ik in verschillende organisatorische functies in het bedrijfsleven. Wat mij toen de meeste voldoening gaf, was het optimaliseren van secretariële systemen, waarbij ik mezelf ook wel eens overbodig maakte (last in, first out)! Daar waar ik professioneel super georganiseerd was, was ik dat thuis in eerste instantie absoluut niet.

De hoeveelheid ongeorganiseerdheid zorgde er vaak voor dat ik niet op onverwachte dingen voorbereid was. Het maakte me verdrietig, wanhopig, gestressed en uiteindelijk zelfs angstig.

Pas toen er iets gebeurde wat mijn hele leven op de kop zette ben ik gaan veranderen. En zo leerde ik hoe therapeutisch het is om letterlijk, ruimte voor ruimte, je leven op te ruimen.
Het werd zo erg een passie dat ik mensen in mijn directe omgeving hiermee begon te helpen.

Hoe geweldig is het dan als je van je passie, je beroep kan maken!

Heel vaak hoor ik: waarom zien mensen zelf niet dat er opgeruimd moet worden?

Naar mijn idee zijn hier meerdere redenen voor.

  • Er zijn mensen die dit simpelweg niet kunnen door bijvoorbeeld ADHD of ASS.
  • Ook kan stress ervoor zorgen dat al je energie wordt weggevreten. Dan heb ik het niet over een drukke periode op je werk, maar eerder een overlijden, scheiding, veranderde gezondheid etc.
  • Tot slot is het onderhouden van huis en haard, met alles wat daarbij hoort, niet iets is wat wij nog op school leren. En niet iedereen leert dit van huis uit. Veel mensen hebben een houtje touwtje huishouden. Het is zo gegroeid en er zit vaak niet veel planning in. Er hoeft dan maar iets te gebeuren en de chaos en daarbij stress, slaat toe.

 

Ik geloof dat ik jou hierbij kan helpen!