Home » Tarieven » Pakket: Ommezwaai

Pakket: Ommezwaai

Dit pakket is ideaal als je echt schoon schip wilt maken en bevat:

  • Gratis intake
  • 5 werkafspraken van 3 uur
  • Evaluatie
  • Een follow-up in huis van 2 uur
  • Twee keer een follow-up telefonisch
  • Inclusief kleine organizing materialen
  • Inclusief eventueel afvoeren van overtollige spullen naar de kringloop of stort*.

Ik kom bij je thuis voor een kennismakingsgesprek waarbij we samen gaan kijken waar voor jou de grootste knelpunten zitten en waar jij echt verandering wilt.

Hierna plannen we de werkafspraken en kom ik vijf keer voor 3 uur bij je thuis om samen met jou aan te pakken. Hierbij gaan we bekijken welke methode voor jou het beste werkt zodat het bijhouden in de toekomst makkelijker wordt. 
Na elke werkafspraak hebben we een korte evaluatie.

Ongeveer 4 weken na de laatste werkafspraak plannen we een follow-up bij jou in huis. Hierbij gaan we kijken of alles nog gaat zoals gehoopt en zetten we de laatste puntjes op de i.

Nog eens 4 weken later, bel ik je om te kijken hoe het nu gaat. En dan spreken we af wanneer jij je laatste follow-up telefoongesprek wilt hebben.

Dit pakket kost normaal gesproken €934,91 nu voor €794,67 inclusief 21% BTW!

 

* Kosten voor de stort worden doorberekend maar de tijd en moeite zijn voor mij.

Eventueel bijkomende kosten

Reiskosten binnen Deventer en tot 20km rondom zijn inbegrepen, daarna reken ik €0,19 per gereden kilometer.
Kleine organizing materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Dit zijn materialen zoals labels, post-its en elastieken, maar ook notitieboekjes en tijdschriftcassettes.
Vind je het fijner als spullen naar de kringloopwinkel worden gebracht, dan doe ik dat met alle liefde voor je. Dit is bij de prijs inbegrepen.
De kosten voor het wegbrengen van spullen naar de stort worden extra in rekening gebracht, maar de moeite en tijd zijn voor mij.

Belangrijk om te weten is, bij al mijn diensten neem jij het voortouw. Ik begeleid en reik je systemen aan waarmee je in de toekomst verder kunt werken. En mocht het nodig zijn dan ben ik altijd maar één telefoontje van je verwijderd om je weer op weg te helpen.


 »